Hodnocení obchodu

4,8 76 hodnocení
5
66x
4
7x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
ZP Avatar autora Zuzana Půtová | 11.8.2022
za mě super, mám druhý týden, cítím se mnohem líp a myslím, že už i nějaký ten centimetr zmizel, jídla dobrá, dostatečné porce, nemusím se o nic starat a mám to jako návod, jak se stravovat dál.. za mě díky
AK Avatar autora Adriana Kopecká | 10.8.2022
PB Avatar autora Pavel Brejcha | 18.7.2022
LH Avatar autora Ludmila Horackova | 20.6.2022
Super jidla,za me velka spokojenost,hlavne ze nemusim nic nakupovat,chystat,varit.Vse mi chutna zajimave recepty.Vzdy se tesim,co bude dalsi den.Takova strava mi vyhovuje.Za me 1*!.Akorat jidla dovezena ve ct a maji vydrzet az do ne.Mrkev byla 2krat uz citit nevabne.Ale jinak super.Dekuji.
LK Avatar autora Lucie Krebsová | 14.6.2022
Jídla je spoustu, ale nedá se to jíst. Hned první den mi zkazili chuť špenátové lívance a špenát mám ráda. Většina vypadá jak kdyby to už někdo jedl a i to tak bohužel chutná. Saláty jsou před umřením. Fascinuje mě, že trvanlivost není ani do druhého dne. Vypadá to úplně jinak než na fotkách. Omlouvám se za špatnou recenzi, ale za mě to jsou vyhozený peníze.
MF Avatar autora Monika Fenclová | 18.5.2022
IC Avatar autora Iva Chaloupková | 25.4.2022
Jsem spokojená, citim se mnohem odlehčeneji, mám více energie, zapnu kalhoty, kde mi chybělo snad 10cm v pase. Na kila to není moc snad jen 3,5kg,ale postava se fakt upravila. Budu pokračovat, byť uz zkusím sama. Děkuji za návod co s čím kombinovat, aby bylo tělu dobře... Nelituji a doporučuji.
HM Avatar autora Helena Mesnerová | 18.4.2022
MF Avatar autora Monika Fenclová | 18.4.2022
ZC Avatar autora Zdenka Cechova | 24.3.2022
Velmi spokojena,mnoztvi jidla mi bohate staci
JM Avatar autora Josef Malina | 15.3.2022
Doporučuju i pro lidi, jako jsem já, kteří si to nedokázali představit :-) Celkově služba super.
KL Avatar autora Karolína Lucovič | 14.3.2022
DV Avatar autora dana vitkova | 24.2.2022
Super ,doporučuju ????????
CZ Avatar autora Cechova Zdenka | 21.2.2022
Jsem velmi spokojená jak s jidlem,tak s dovozem az domu.
AN Avatar autora Andrea Němcová | 26.1.2022
Úžasná jidla,maximální spokojenost.
Avatar autora Zdeňka Čechová | 25.1.2022
Jsem spokojena,jidlo je posilano pravidelne,na mnozstvi je jidla pro mne az dost. Ze zacatku jsem mela problem se snidani/ mrkev,med,orechy/,ale uz jsem si zvykla, a nyni je snidane jiz ruznorodejsi. Budu urcite pokracovat i nadale s nasledujicim programem.
×

Splátková kalkulačka ESSOX