Hodnocení obchodu

4,7 69 hodnocení
5
60x
4
6x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
MC Avatar autora Milada Chamillová | 20.3.2023
SK Avatar autora Stanislava Konopková | 11.3.2023
Jsem velmi spokojená a vždy se po určitou dobu vracím. Po detoxu se cítím vždy velice svěží a plná energie. Někdy mám větší potřebu jídla, protože jídla je méně než bych snesla hlavně na začátku. Dá se to vydržet a pak si uvědomíte, že je vám vlastně líp ????. Mozek je hrozný našeptávač na sladké a jídlo obecně.
MN Avatar autora Miroslava Nováková | 4.3.2023
Jsem velice spokojená se stravou podle p.Mačingové. Cítím se fyzicky skvěle, nemám hlad ani potřebu mlsat. A ten pocit, když obléknu kalhoty, které jsem před tím nedopla! Jídla jsou velmi chutná a je toho velké množství. Děkuji!
EM Avatar autora Eva Malinská | 20.2.2023
Avatar autora Iveta Šálková | 19.2.2023
ŠV Avatar autora Šárka Vernerová | 31.1.2023
EV Avatar autora Eva Vysekalová | 25.1.2023
Jídlo je chutné a moc mi vyhovuje.
M Avatar autora Magdaléna | 13.12.2022
Skvělé! Kvalitní, chutné, prospěšné.
KG Avatar autora Katerina van Gemund | 30.11.2022
Jídlo je dobře vychucené, porce dostatečně velké, aby se člověk cítil nasycen a plný energie. Ale hlavně jídlo vám přivezou až do práce a stačí jen ohřát... bez nákupu a bez příprav. Skvělá služba:)) Děkuji
ŠV Avatar autora Šárka Vlčková | 6.11.2022
Dobrý den, jídlo perfektní , velmi to ulehčí běžný život. Bez starostí. Vřele doporučuji !
LV Avatar autora Lenka Vaibarová | 25.10.2022
Jídlo je velmi chutné. Jsem ráda, že po těch letech cca 10let, kdy se stravuji podle knížky p. Mačingové mohu ochutnat zdravé jídlo a nemusím ho připravovat. Prostě spokojenost. Děkuji
JV Avatar autora Jana Veselá | 17.10.2022
RO Avatar autora Renata Osmancikova | 12.10.2022
Super ,citim se vyborne????????
ZP Avatar autora Zuzana Půtová | 11.8.2022
za mě super, mám druhý týden, cítím se mnohem líp a myslím, že už i nějaký ten centimetr zmizel, jídla dobrá, dostatečné porce, nemusím se o nic starat a mám to jako návod, jak se stravovat dál.. za mě díky
AK Avatar autora Adriana Kopecká | 10.8.2022
PB Avatar autora Pavel Brejcha | 18.7.2022
LH Avatar autora Ludmila Horackova | 20.6.2022
Super jidla,za me velka spokojenost,hlavne ze nemusim nic nakupovat,chystat,varit.Vse mi chutna zajimave recepty.Vzdy se tesim,co bude dalsi den.Takova strava mi vyhovuje.Za me 1*!.Akorat jidla dovezena ve ct a maji vydrzet az do ne.Mrkev byla 2krat uz citit nevabne.Ale jinak super.Dekuji.
LK Avatar autora Lucie Krebsová | 14.6.2022
Jídla je spoustu, ale nedá se to jíst. Hned první den mi zkazili chuť špenátové lívance a špenát mám ráda. Většina vypadá jak kdyby to už někdo jedl a i to tak bohužel chutná. Saláty jsou před umřením. Fascinuje mě, že trvanlivost není ani do druhého dne. Vypadá to úplně jinak než na fotkách. Omlouvám se za špatnou recenzi, ale za mě to jsou vyhozený peníze.
MF Avatar autora Monika Fenclová | 18.5.2022
IC Avatar autora Iva Chaloupková | 25.4.2022
Jsem spokojená, citim se mnohem odlehčeneji, mám více energie, zapnu kalhoty, kde mi chybělo snad 10cm v pase. Na kila to není moc snad jen 3,5kg,ale postava se fakt upravila. Budu pokračovat, byť uz zkusím sama. Děkuji za návod co s čím kombinovat, aby bylo tělu dobře... Nelituji a doporučuji.
×

Splátková kalkulačka ESSOX