Zdravé hubnutí

Začátek nového roku je spojen také s novoročními předsevzetími, které vznikají často jako důsledek stále většího přejídání. A právě tyto předsevzetí založené na slovíčku MUSÍM (se sebou něco dělat), častokrát končí neúspěchem a nalezením další výmluvy, po níž bohužel posuneme opasek o dvě dírky dál, ale nežádoucím směrem.
Co myslíte, kolik z těch, kteří si dali takové novoroční předsevzetí: "od 1.1. začnu "- to dotáhli do úspěšného konce?
Ono to totiž po té silvestrovské noci, není zrovna nejlepší čas. Mnohdy lidé potřebují tzv. popravku - to znamená, že si potřebují dát "vyrovnávací" skleničku alkoholu. A naše předsevzetí se posouvají na další den. Pak přijdeme do práce a čekají nás tam novoroční mísy, plné lákadel. A pak má někdo svátek či narozeniny a jsme zase ve stejném kolotoči.
Pokud naše předsevzetí pramení jen z toho důvodu, že něco s sebou musíme udělat, protože je to společensky nepřijatelné takto vypadat, výmluvu na to, jak to obejít si pak najdeme stále.

Zdravé hubnutí

Rozhodnutí, které si dáváme by mělo vycházet z našeho nitra. Z našeho přesvědčení o potřebě změny toho, co jsme dosud dělali. Jsme totiž výsledkem našich voleb a rozhodnutí. Jak mi jednou řekla jedna kamarádka "Začínám s tvou stravovacím filozofií, protože mě k tomu dotlačili vlastní fyzické omezení - jdu to dělat kvůli sobě samé."
Tedy ne kalendářní datum 1.1., ale TADY a TEĎ začněte se zdravým hubnutím. Neodkládejme změnu na potom, na čas do plavek, na stužkovou, promoce, či na svatbu. Pokud naše přesvědčení bude skutečné, začneme zdravé hubnutí teď. Pokud to totiž budeme čímkoli podmiňovat, tak to nemyslíme vážně a není to to, co skutečně chceme. To, co skutečně chceme začneme dělat ihned.

Rychlé hubnutí

Během silvestra jsem dostala několik e-mailů, kde mi ženy psaly: "Ještě dnes se pořádně najím a od zítra začínám s mačingovkou."
Je tedy jasné, že nevědí, co jdou dělat. Rychlé hubnutí k ničemu nevede. Musí, aby odstranily, co si přes svátky nakupily. A tady to rychlé hubnutí končí. Po 28 dnech se vrátí k běžným návykům a očekávají od toho měsíce zázrak na celý život. Ale podobně, jak se za měsíc nenaučíte cizí jazyk, ani krátkodobé stravovací změny a rychlé hubnutí hodně užitku nepřinesou. A právě zde nastupují prodejci zaručeného rychlého hubnutí, kteří sázejí na lidskou pohodlnost a lenost.
Nejlepších výsledků dosáhli ti, kteří měli radost ze změny. Radost z toho, že mohou něco nového zkusit, a když se při plném pocitu nasycení dopracují ke zvýšené kvalitě zdraví a úbytku nežádoucích centimetrů v kritických partiích a kilo navíc. Těšili se na proces přípravy nových jídel, na zážitek nových chutí. Těšili se na to, KDYŽ se začnou projevovat výsledky jejich snažení a netlačili na to KDY ... Uvědomovali si totiž, že ani kila navíc či zhoršení zdravotního stavu nenastalo po jednom měsíci. Byli důslední a trpěliví. A to je právě rozdíl, to je zdravé hubnutí.

Pokud jste na takovou změnu připraveni, využijte zdravé hubnutí s možností rozvozu jídla po 28 dnů. Nemusíte nic chystat a vařit. Vše připravíme za Vás. Podívejte se na naši nabídku www.macingovarozvoz.cz. 

×

Splátková kalkulačka ESSOX