Mačingova (ne) dieta

„Dieta podle Antónie Mačingové“ slýcháváme často kolem nás, a proto bychom dnešní článek chtěli věnovat neustále probíranému pojmu dieta a tomu jak to vlastně je. Toto slovo si asi každý z nás spojuje s úbytkem váhy, zeštíhlením a také především s upíráním si některých potravin, které jsme doposud konzumovali. Všechny tyto pojmy jsou více méně správné avšak důležité je doplnit, že se jedná o krátkodobou změnu jídelníčku. Zde se již právě dostáváme do konfliktu s užíváním slova dieta ve spojení s paní Mačingovou.

"Dieta podle Mačingové"

Klasický jídelníček podle Mačingové nebo chcete-li dieta podle Mačingové, jak jej drtivá většina z nás zná je pouze prvním krokem na cestě ke změně stravovacích návyků. Tento harmonizační program na 28 dnů je primárně určen k vyčištění organismu od škodlivých látek – toxinů, které se v našem těle objevují, dále nám pomůže nastartovat metabolismus a vyčistit trávicí ústrojí. Díky tomu se po jeho absolvování budete cítit mnohem lépe během dne. Toto je však první krok a následně pokud si chcete udržet nově získanou energii, je nezbytné pokračovat ve stravování pomocí navazující schůdkové metody, která je tvořena kombinací potravin, které jsou vhodné pro všechny krevní skupiny. Díky této metodě se vám podaří následně dosáhnout vašich váhových cílů a zlepšíte si svůj celkový zdravotní stav.

"Dieta podle Mačingové" - největší výhoda

Největší výhodou diety podle paní Mačingové je to, že plynule přejdete na nový životní styl. Smyslem nabídky našeho stravování není, abyste celý Váš život drželi dietu, ale to, abyste se naučili správně jíst. To je podle nás nejdůležitejší. Dáme Vám vlastně návod jak na to. Naučíme Vás jaké jídla jíst tak, abyste nehladověli, byli najezení a plní energie. Jen je nutné se oprostit od potravin, které nejsou zdravé a vedou jen k přibývání na váze. Z našeho pohledu je největší chyba většiny lidí, kteří drží dietu v tom, že hladoví a nejí. To u stravování podle Mačingové nehrozí. Jídlo je krásné na pohled, lákavé svou vůní, má dobrou chuť, připravené ze zdravých a čerstvých surovin. Je jasné, že svíčková s 5 knedlíky to nebude, ale přece - chceme shodit pár kilo a cítit se dobře. S určitým odříkáním samozřejmě musíme počítat. Ale pak je tady vidina pěkného těla, nížší konfekční velikosti a velkého zlepšení dobrého pocitu, že jsme to zvládli a že jsme dobří. Takže jediné co musíte udělat, je rozhodnout se a začít. Začít jíst...bez výčitek, s chutí a radostí. Je to tak jednoduché a přirozené... 

  • jíte 3-5x denně, žádné hladovění - právě naopak
  • na jídlo se budete těšit, je připravené ze zdravých potravin
  • vyčistíte si organismus od škodlivých látek (toxinů)
  • nastartujete metabolismus a vyčistíte si trávicí ústrojí
  • zlepší se Váš celkový pocit, získáte novou energii do života
  • budete mít dobrou náladu, že se Vám podařilo snížit váhu
  • Vaši kamarádi a známí Vás budou obdivovat a možná Vám budou i závidět :-)

Chci to zkusit!!

Pro ty, kteří váhají a neví, zda jim bude naše stravování vyhovovat, nabízíme možnost vyzkoušet jídlo na Vámi zvolený počet dnů. Přejeme Vám dobrou chuť a pevnou vůli. Chci to vyzkoušet na pár dnů!

×

Splátková kalkulačka ESSOX