Detox organismu a těla

Zbavte tělo škodlivin, přebytečných kil a rozkveťte jako jarní louka. Zima se pomalu blíží ke konci a možná i vy se cítíte bez energie, oslabení a bez nálady. Je to přirozené. Naštěstí přichází krásné období, kdy vše ožívá a kvete - JARO. Dovolte i svému tělu rozkvést a ožít, zbavte ho škodlivých toxinů. Jarní detox znamená očištění organismu od nahromaděných škodlivých látek.

Jarní detox

Jste unavení a bez nálady? Pomozte svému tělu ožít. 28-denní jarní detox Antónie Mačingové pročistí Vaše tělo a pomůže vám zhubnout. To, kým jsme, je výsledek toho, co jsme pro sebe dosud dělali. Stále platí, že stav našeho těla a zdraví můžeme vylepšit či napravit jednoduchou změnou jídla a životního stylu.

Pojďte do jarního detoxu organismu

Při detoxu těla se očišťuje krev, játra, ledviny a celý močový systém, střeva, lymfatický systém, kůže, dýchací cesty. 28čkou dochází k očištění - detoxu těla od zplodin, toxinů a metabolitů způsobených předchozích způsobů Vašeho stravování.

Zdravě a bez hladovění

Díky složení stravy 28čky postupně ztratíte chuť na sladké, rovněž se vytrácí častý hlad doprovázen pocitem slabosti či potřeba dojídání po hlavním jídle. Strava v 28čke urychluje metabolismus, protože obsahuje složky, na zpracování nichž odebírá organismus energii z podkožního tuku a při jejím pravidelném přísunu je tělo nuceno pravidelně "zabírat". Potlačuje chuť na sladké, pomáhá i lidem s cukrovkou 2. typu. Co tedy stačí udělat? Nikdy to nebylo jednodušší. O Váš jarní detox se postaráme a vy pro to nemusíte dělat nic, jen otevřít dveře našim kurýrům.

×

Splátková kalkulačka ESSOX