Detoxikační dieta

Jarní detox, detoxikační dieta, detoxikační kůra, očistná dieta, přesně tohle jsou pojmy, se kterými se můžeme setkat ať už v odborných či uživatelských článcích. V podstatě se vždy jedná o krátkodobý proces, během kterého tělo odbourává škodlivé látky pomocí jater, ledvin, trávícího ústrojí, lymfatického systému a kůže. Tento proces probíhá v těle zcela přirozeně, avšak některé potraviny a jejich kombinace přispívají k účinnějšímu odbourání škodlivých toxinů, které se v těle nahromadily.

Tyto škodlivé látky - toxiny se v těle hromadí z běžného prostředí, ve kterém se pohybujeme a vyhnout se jim je prakticky nemožné. Mohou se dostat do našeho těla například při jídle nebo vdechnutím a dokonce i přes kůži. Nutnost pomoci organismu s očistou se projevuje hned několika příznaky a typicky jsou to:

  • únava i přes dostatečný spánek, vyčerpání
  • bolesti hlavy
  • průjem či zácpa
  • nafouknuté břicho
  • akné, ekzémy a jiné projevy pokožky a jiné...

Detoxikační dieta 28 dní

Vedlejším účinkem detoxikační diety často bývá i úbytek hmotnosti, ale to není jediným benefitem, který můžete vytěžit. V řadě případů se může zlepšit stav vlasů, pokožky a nehtů.
Našich prvních 28 dní na cestě za zdravým životním stylem je takovým mostem od běžného ke zdravému stravování. Během 28 dní se očistíte od toxinů, vyrovnáte si kyselost a zároveň se prostřednictvím chutných jídel doplní potřebné živiny. První a druhý týden se vám pomocí tuhé stravy doplní do organismu důležité látky a v následujících dvou týdnech se rozšíří o bílkoviny a sacharidy, takže za 28 dní dodáte tělu vše potřebné a proces bude komplexní.

Jaro se blíží, není čas otálet. Vyzkoušejte jarní detox hned! Harmonizační detoxikační program na 28 dní.

×

Splátková kalkulačka ESSOX