Antónia Mačingová

Již několik let se paní Antónie Mačingová zabývá účinkem stravy na lidský organismus, jejím ozdravujícím a očistným efektem. Celkové změně stravování u žen a mužů se věnuje už více jak 20 let a díky změně vlastního jídelníčku dokázala překonat vážnou chorobu a vyhnula se celoživotnímu užívání léků - především pomocí změny stravování.

Po letech sledování výsledků sestavila paní Antónie Mačingová jedinečný jídelníček, který napomáhá tělu, aby zůstalo vitální a štíhlé. Přetvořením "běžných" jídel, aby vám pomáhaly a zároveň byly chutné a syté, utvořila roky osvědčený systém zdravých pokrmů na každý den, které dokáží pomoct s různými civilizačními problémy (obezita, cukrovka, celiakie a podobně). Její stravování je založeno na výběru vhodných potravin a jejich správné kombinaci v receptech. Zároveň přinesou žádané účinky na zdraví i na vzhledu - doporučuje přitom návrat k domácí kuchyni, připravovat jídla z prvotních surovin a nezdravé přídavky nahrazovat kořením, solí a zdravými tuky.

Trvalou změnou stravovacích návyků (a ne jen stresováním těla různými dietami) pomáhá lidem očistit organismus a docílit posílení zdraví, dlouhodobý pokles váhy a objemu.

Antónie Mačingová

ODHODLANOST, VYTRVALOST a DISCIPLÍNA byly tři slova, které si paní Mačingová na své cestě za zdravím připomínala každé ráno. A vyplatilo se. Po roku změny stravovacích návyků si dala zdravotní stav do pořádku tak, že už roky nepotřebuje žádné léky. Následovalo také zlepšení zdravotního stavu u lidí, kteří ji oslovili a požádali o pomoc při sestavení jídelníčku. A to ji přivedlo k vytvoření 28 denního stravovacího programu, který pomáhá při doplnění alkalických rezerv organismu.
Svoje recepty vytváří tak, aby vypadaly jako běžné, chutnaly jako běžné, ale aby byl jejich účinek, na rozdíl od "normálních" pokrmů, tělu prospěšný. Protože pokud je norma to, co se běžně konzumuje v domácnostech, školkách, školách či restauračních zařízeních, tak jsme populace "normálně" nemocných lidí, které cesta k uzdravení vede přes léky a lékaře. Sice se zvyšuje průměrný věk, ale v jaké kvalitě života? Zrušme normy a normálnost nahraďme ORIGINALITOU.

 

×

Splátková kalkulačka ESSOX